Marco Marco

Postet av Adam og Eva Bergen den 4. Nov 2014

Marco Morantes har markert seg i mote- og musikkindustrien som mannen bak Marco Marco. Han og hans team arbeider utrettelig med å skape glamorøse kostymer for kjendiser og artister som: Fergie, Katy Perry, Nicki Minaj, Ke$ha, Britney Spears og Shakira ...for å nevne noen.

Marco Marco er ikke en tradisjonelt utdannet motedesigner; Han fikk sin Scenic og Costume Design BFA i Theatrical Design fra CalArts. Deretter, i 2003, åpnet han sitt designstudio som ligger i hjertet av Hollywood. Den store forskjellen, sier han, er at motedesignere er lært opp til å innføre et konsept mens kostymedesignere har en tendens til å forsterke noe som allerede er der. Morantes sin kjærlighet for glamour, ekstrem mote og fremtredende talent har ført ham til toppen av listen over designere med one-of-a-kind kreasjoner. Hans geniale plagg brukes av dagens hotteste popstjerner og ledende skuespillere på den røde løperen, i musikkvideoer, reklamefilmer og på verdensturneer. Ifølge Morantes krever kreasjonene hans materialer som designere ikke vanligvis arbeider med.

Marco Marco designstudio og showroom er et knutepunkt for innovativ fantasi, kreativitet og ytringsfrihet. Hans kunder er omtalt i publikasjoner som: Zink Magazine, Numero Angeleno, LA Times, Surface Magazine, Los Angeles Magazine, Beverly Hills Lifestyle Magazine, og mange flere. Marco Marco arbeid kan også sees i reklamefilmer for Got Milk ?, Vitamin Water, PlayStation, og INTEL. Nylig kom det en ny kolleksjon og igjen var det medlemmene fra Rupaul Dragrace som var modeller og selvfølgelig noen superheite gutter!

Bildene er hentet fra google.

- Matthew Alexander


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc