FØRSTE KAPITTEL

Postet av Adam og Eva Bergen den 18. Nov 2014

Fra første gang jeg satte min fot innenfor salongen Adam og Eva følte jeg en helt utrolig trygghet. Bare tilfeldighetene som gjorde at jeg havnet her i Bergen og på denne salongen, har lært meg at man må følge magefølelsen og ikke være redd for å ta sjanser i livet.

Og flytte til en ukjent by hvor man hverken har familie eller venner, kan by på utfordringer for hver en person. For min del har valget om å flytte, vist seg å være noe av det beste jeg har gjort i livet. Det at jeg ikke kjente noen i Bergen ble aldri noe problem, for jeg ble så godt tatt imot av gruppen, så bare etter noen dager som ansatt følte jeg meg hjemme og som en del av gjengen.


Jeg husker godt mitt første møte med alle de ansatte i Adam og Eva gruppen, møte ble en uforglemmelig opplevelse som jeg alltid kommer til å huske. Idet jeg kom ut av heisen til festlokalet hvor 40årsfesten skulle ta sted, ble jeg møtt av en gruppe med nysgjerrige og imøtekommende mennesker, det at de tok seg tid til å lære meg og kjenne, var en vanvittig god følelse. Når man er èn av så mange ansatte, så tenker man ikke at de har full kontroll på hvem hver og èn er. Men de har det.


Den stoltheten og æren jeg bærer av å være en Adam og Eva-ansatt, er akkurat av den grunn jeg har blitt tatt vare på og behandlet av både gruppen og mine kollegaer. Det å være en del av noe så fantastisk godt og trygt og det samspillet vi alle har, er grunnen til at jeg aldri kommer til å miste følelsen av tilhørighet her.

Nå er første målet nådd, fagprøven er bestått.


På veien hit har jeg vokst utrolig mye, både faglig men og som person.
Et kapittel er nå ferdig, og jeg gleder meg til veien videre....


Jonas Jelti

Kommentarer

2 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc