DET UNIKE FAGLIG STERKE TEAMET

Postet av Adam og Eva Paléet den 10. Jun 2015





Nå har vi snart holdt åpent i ett år og vi har kommet så langt takket være det sterke Teamet vi er. Jeg er så utrolig stolt og glad over det vi sammen har skapt, den sterke stammekulturen og eierskapet som alle har:)
Den indre inspirasjonen som alle har hentet frem i seg selv gjør at vi sammen har det utrolig gøy på jobb og presterer optimalt til en hver tid:)



Arta (Senior Art Director) Helt rååå på farge og yter en unik kundeservice,utrolig sterk innenfor alle områder må jeg si;)


Jacob (Junior 3)Lærling og allerede nesten helt fullt, fort dere å bestill hvis dere vil oppleve hans kreative farger og smoothe klipper;)



Colombo (Senior Art Director) Har du en utfordring med krøllete hår så er dette dama du må besøke, hun kan trylle med krøller:)


Peder (Senior Stylist) Skin Fade klippene han gjør på herrer er som ett "Maleri" det må bare oppleves


Ingrid (Art Director)Har ansvaret for at alle er faglige sterke i teamet og er veldig sterk innenfor alle områder, bayalage farge, styling etc


Jan-Einar (Senior Art Director) God mann;) 20 års erfaring. Ønsker du å nyte en unik opplevelse hos Jan Einar så bestill i god tid, han har kanskje ledig om 6 mnd. Sterk innenfor ALLE områder:)


Tone (Senior Art Director) også var det meg;) 20 års erfraing. Jobber mest med drift og tar godt vare på mine gode trofaste kunder. Elsker å lede andre opp og frem:)


Jasmine (Senior Art Director) Fantastisk dame med 20 års erfaring.En av hennes sterke sider er oppsetninger/brud, fargedesign egentlig det meste. Itillegg jobber hun som konsulent for Redken og holder kurs world vide:)




Liv ( Stylist) Ønsker du å gå til en lærling som er ekstremt perfeksjonist og yter ekstremt god service så er det Liv du bør velge:)

Tusen takk til hele teamet for all den inspirasjonen dere alle sprer ut til meg og hverandre:)

xx-2ne


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.